Овните ще са доста активни и заети през тази седмица, а Телците ще

...
Овните ще са доста активни и заети през тази седмица, а Телците ще
Коментари Харесай

Хороскоп за новата седмица

Овните ще са много дейни и заети през тази седмица, а Телците ще са съществено ангажирани в реализацията на задачите си. За Близнаците периодът ще е доста изменчив, а Раците ще осъществят задачите си посредством непримиримост. За Лъвовете седмицата е повече от сполучлива, а Девите възстановяват своя си баланс.

За Везните е присъщ мощен прогрес, а Скорпионите  ще са повече от нервни и напрегнати. За Стрелците се обрисува значим миг, а Козирозите са обезпокоени от персонални задължения. Водолеите са сигурни за стабилността си, само че и проблемите не ги отминават. Представителите на Риби да засилват връзките си.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Действайте сдържано             Промените ще ми активизират и без да губите духа си ще работите, с цел да сте в час с новостите, които животът постанова. Не е мъчно да превърнете денят вторник в печеливш и сполучлив ден. Достатъчно е да сте отзивчиви и задоволително дружелюбни, само че вродената ви настъпателност може да се трансформира в спънка. Все отново е добре да опитате! Повече въздържаност няма да ви навреди по никакъв метод.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Съобразявайте се с събитията             Ако отчитате застой в делата си, споделете проблемите си с тези, на които се доверявате. Вторник е притежател на хубави благоприятни условия за облаги, само че за тези представители на знака, които са заредени с експресивен блян за налагане на волята си върху деловите сътрудници и държат да показват желанията си. Неусетно триумфът може с шеметна скорост да се отдалечи.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Напрегнат, само че сполучлив ден             С прагматичен метод ще насочвате събитията в мечтаната посока, без да изпадате в непотребни пояснения и страсти. Условията за материална реализация не са неприятни, само че динамичността денем ще е изразителна и ще провокира мощно напрежение у мнозина от родените в знака. Овладейте и ограничете изразността й с цел да се възползвате от градивните фактори, присъщи за наличните условия денем.

Седмичен хороскоп РАК 

Изразителна удача            

Ангажиментите ви през седмицата няма да намалеят, в противен случай, вниманието ви ще е погълнато както от настоящата работа, по този начин и от ново зародили нужди. Силен ден, който ще зарадва представителите на Рак с положителни финансови приходи. Освен това вторник дава доста положителни условия за реализация на персонални цели. Силен е и шансът ви за началото на нов любовен контакт или за подсилване на съществуващата интимна връзка.

Седмичен хороскоп ЛЪВ  Нерви            

Финансово незадоволство от съответен план, върху който сте работили повече ще ви сътвори напрежение. За огромна част от Лъвовете денят ще е нервозен, тъй като е налице разминаване с упованията за удобно стичане на събитията и за реализирането на цел. Запазете успокоение и не приемайте събитието като съдбовна развръзка. Въпросът ще се реши със забавяне от един ден. 

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Действайте деликатно          Мотивирани сте да работите още по-усърдно, с цел да постигнете максимума при осъществяването на съответна задача, та даже и това да ви лиши от други благоприятни условия. Във вторник за Девите е присъща оптималната интензивност, демонстрацията на която постоянно е играела ролята на постоянен пиедестал за прагматична реализация. Мнозина ще работят с подчертана настъпателност с цел да наложат оня жанр, който им гарантира  мечтаната удача.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Сблъсък на ползи             Решени сте да действате, още повече, че времето ви притиска и съмненията няма да ви възпрат. Условията, в които ще премине служебният ден са удобни за вашата професионална реализация. Настроението при някои от зодията ще бъде помрачено от злословия и злонамерени изявления на сътрудници. За ангажираните с бизнес вторник ще е под напрежение и противен заради несъгласия.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Повишено напрежение              Насоката на ползите ви ще ви срещне с непредвидени за тяхната реализация компликации, които могат да ви разколебаят. Този ден се оказва сложен и за представителите на Скорпион. Проектирането и организирането на вашия професионален ден ще претърпи промени, провокирани от външни фактори. На мнозина ще им се наложи да се заемат напълно ненадейно с цели, които не са възнамерявали.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Ярко емоционално напрежение             Здравето ви – физическо и духовно ще ви разреши да отхвърлите повече задания, а някои от тях ще ви донесат и персонално задоволство. Днес напрежението е много високо, а вероятността да го овладеете не е обещаваща. Ако съумеете да се освободите от отрицателната си емоционалност, която предизвиква  остър дисбаланс, щеразгърнете добрите си възможности за реализация в съответното направление и сфера. на задачите и ползите си.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ  Печеливши благоприятни условия             

Събитията ще се развиват по метод, който ще ви помогне да прозрете доста истини и да видите нещата напред, в бъдещето. Добър ден, който несъмнено разкрива чудесни благоприятни условия за прогрес и за реализация на вашите цели. Ще действате сполучливо по задачите си от делово и финансово естество. Дори имате шансда се насочите към нови настоятелен задължения, които на сегашния стадий са надеждни.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ  Реализиране на цели             

Като хора на разумната мисъл, ще вървите напред гъвкаво и без непотребни страсти. Подчинявайки дейностите на разсъдъка и ползите си, ще продължите да вършиме най-хубавото, което можете, в сгода на желанията си. Разполагате с положителни благоприятни условия за справяне с някои проблеми в настоятелен проект, но в случай че става въпрос за неизяснени финансови въпроси, вероятността за удача е минимална. Срещу вас ще се действа  и безскрупулно от страна на хората, с които ще имате въпросните неуредици.

Седмичен хороскоп РИБИ  Труден ден             

Периодът е подобаващ за одобряване на позициите, а не за нови търсения. Усилията ви би трябвало да бъдат удвоени, в случай че желаете да постигнете това, за което се борите. Рибите ще имат проблеми с хората от деловите среди или околното обществено пространство през този ден. За препоръчване е да избягвате директните нападки, както да не задълбочавате, (ако има такива), съществуващите досега несъгласия с някого. По принцип през днешния ден следва да сте по-внимателни.

 

За дамата

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР